Auto onder 1000

Auto’s zijn vaak erg dure uitgaven, toch kunt u ook een betrouwbare auto kopen onder de 1000 euro. Een Renault Twingo, Opel Agila en Daihatsu Sirion zijn slechts enkele voorbeelden van goedkopere en betrouwbare occasions. Royal Trust Cars is een autobedrijf gevestigd in Heerlen die occasions verkoopt voor elk budget.

Voor ieder budget een betrouwbare occasion

Wij begrijpen dat het erg lastig is om een betrouwbare occasion te vinden in het enorme aanbod. Het is natuurlijk erg lastig om in te schatten of u een goede aanschaf doet, omdat u niet precies weet waar u op moet letten. Wij begrijpen dat u niet voor negatieve verrassingen wilt komen te staan en daarom worden al onze occasions goed gecontroleerd voordat deze verkocht worden. In onze showroom vindt u enkel en alleen betrouwbare occasions, wij vinden het belangrijk dat iemand met een bescheiden budget ook een betrouwbare occasion moet kunnen kopen. Daarom verkopen wij in onze showroom in Heerlen occasions voor elk budget. Er zijn een aantal auto’s die wij verkopen onder de 1000 euro. Onze medewerkers geven u graag advies.

Producten en diensten

Naast tweedehands auto’s kunt u bij Royal Trust Cars terecht voor bedrijfswagens, motoren, trailers en onderdelen. Wij stellen de klant altijd centraal en zijn altijd op zoek naar de juiste prijs- kwaliteitverhouding. Om dit te kunnen realiseren hebben wij contacten met verschillende autodealers in binnen-en buitenland.

Auto onder 1000Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto onder de 1000 euro of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Heerlen. 

 

Contact

www.royaltrustcars.nl prins hendriklaan 32
6441AB
Brunssum
Dhr. M.Barnstein
0634712155
royaltrustcars@outlook.com